Kommuneplanens samfunnsdel planprogram - høring frem til 15/8 2018

Kommuneplanens samfunnsdel (KPS) er overordna plan for Flakstad kommune. Denne skal danne grunnlaget for kommuneplanens arealdel og delplaner som skal lages eller revideres. KPS planlegger i et 12 års perspektiv, og skal egentlig rulleres hvert fjerde år. Arbeidet med KPS planlegges gjennomført i perioden oktober 2018 til april 2019.

Det er for tiden ledige to stillinger i Tjenesten For Funksjonshemmede (TFF) i bokollektivet på Fredvang

Torsdag 9. mars 2017 er det innskriving i de kommunale grunnskolene i Flakstad for alle som skal begynne i 1. klasse høsten 2017.

Vedlagt i artikkelen ligger link til nye kommunale avgifter 2017

Flakstad kommune inviterer til konferanse vedrørende prosjektet "Fremtidens fiskevær" 2. og 3. mars.

Hele invitasjonen ligger vedlagt

Flakstad kommune lanserer ny hjemmeside onsdag 11. januar.