Kommuneplanens samfunnsdel planprogram - høring frem til 15/8 2018

Kommuneplanens samfunnsdel (KPS) er overordna plan for Flakstad kommune. Denne skal danne grunnlaget for kommuneplanens arealdel og delplaner som skal lages eller revideres. KPS planlegger i et 12 års perspektiv, og skal egentlig rulleres hvert fjerde år. Arbeidet med KPS planlegges gjennomført i perioden oktober 2018 til april 2019.

På grunnlag av det arbeidet som er gjort og de tilbakemeldingene som vi har fått, har 70N satt i gang arbeidet med å utarbeide planforslag for Fredvang, Napp og Ramberg (Klikk her for mer info).

Klikk på linken for å lese hvem som er tilsatt i hvilke stillinger første halvår 2017.

Nordland fylkeskommune inngår samarbeidsavtale med Flakstad kommune om tilrettelegging av infrastruktur i forbindelse med etablering av Ramberg næringspark, og bevilger et tilskudd på 1,2 mill kr som fylkeskommunens andel til gjennomføring av prosjektet.

Som et prøveprosjekt for å avlaste turiststrømmen i Fredvang + Kvalvika, har vi nå opprettet en midlertidig parkeringsplass på Fredvang skole. Dette er for dagsturer til lokale severdigheter. Grusplassen er merket opp og det har blitt utplassert infoskilter. Ordningen varer offisielt i tidsrommet 15 juni til 15 august, og er et samarbeid med nyoppussede Ungdomshuset Café. Caféen stiller med informasjon, utsalg av mat og drikke, wc og internett.

Trim som bedrer balanse og styrke, så du kan klare deg bedre hjemme.

Mulighetsstudien som 70N har utført ligger nå tilgjengelig i sin helhet

Solhøgda er sammen med et sykehjem i Vågan blitt pilotprosjekt for ny pasientjournalmodul.

e-Rom er en pasientjournalmodul som pleierne har med seg i lommen på nettbrett hele dagen og dokumenterer underveis på disse.

I uken etter påske hadde vi en ung arkitektspire på kontoret. Simen Windstad går på Ramberg ungdomsskole og da det var tid for utplassering hadde han lyst å prøve seg som arkitekt.

19. april går startskuddet for Sykle til jobben - konkurransen der alle er stjerner. I år er det 44. gangen deltakerne kjemper i 60 dager om å komme i bedre form.

Verv kollegaer og vinn flotte premier. Meld deg på allerede i dagen.