Nordland fylkeskommune gjennomfører høring knyttet til bussproduksjonen i Lofoten, og mellom
Lofoten - Vesterålen/Ofoten.
Vi foreslår i denne høringen en betydelig økning av rutetilbudet i Lofoten for sommeren 2017. Det
gjelder spesielt ruter som betjener strekningen E10 Å i Lofoten - Narvik.

Fremtidens fiskevær har avtalt med Bunnpris om å stille ut plansjene fra folkemøtet 2 mars.

Utstillingen henger nå inne på café-rommet og blir stående ut neste helg.
Finn noe godt å tygge på og ta turen for å se på arbeidet som er gjort så langt.

-Vi har også lagt ut A3 kopier av hvert fiskevær som folk kan tegne eller skrive sine kommentarer på.

For digital versjon av plansjene, reportasje og øvrig informasjon, klikk på lenken nedenfor:
Utkast mulighetsstudier til Fremtidens Fiskevær

Lofoten brann- og redningsvesen

Lofoten brann- og redningsvesen omfatter kommunene Vestvågøy, Flakstad, Moskenes og Værøy gjennom vertskommunesamarbeid og felles brannordning. Organiseringen av brannvesenet er i henhold til Dimensjoneringsforskriftens krav.  Samtlige brannmannskaper er deltidsansatte, uten fast vaktordning.  Det er to brannstasjoner i Vestvågøy, én på Leknes (20 stk.) og én i Stamsund (10 stk.), én i Flakstad (16 stk.), to i Moskenes (10+10 stk.) og én på Værøy (16 stk.)

Det er for tiden ledige to stillinger i Tjenesten For Funksjonshemmede (TFF) i bokollektivet på Fredvang

Torsdag 9. mars 2017 er det innskriving i de kommunale grunnskolene i Flakstad for alle som skal begynne i 1. klasse høsten 2017.

Vedlagt i artikkelen ligger link til nye kommunale avgifter 2017

Flakstad kommune inviterer til konferanse vedrørende prosjektet "Fremtidens fiskevær" 2. og 3. mars.

Hele invitasjonen ligger vedlagt