Lofoten brann- og redningsvesen

Lofoten brann- og redningsvesen omfatter kommunene Vestvågøy, Flakstad, Moskenes og Værøy gjennom vertskommunesamarbeid og felles brannordning. Organiseringen av brannvesenet er i henhold til Dimensjoneringsforskriftens krav.  Samtlige brannmannskaper er deltidsansatte, uten fast vaktordning.  Det er to brannstasjoner i Vestvågøy, én på Leknes (20 stk.) og én i Stamsund (10 stk.), én i Flakstad (16 stk.), to i Moskenes (10+10 stk.) og én på Værøy (16 stk.)

Det er for tiden ledige to stillinger i Tjenesten For Funksjonshemmede (TFF) i bokollektivet på Fredvang

Torsdag 9. mars 2017 er det innskriving i de kommunale grunnskolene i Flakstad for alle som skal begynne i 1. klasse høsten 2017.

Vedlagt i artikkelen ligger link til nye kommunale avgifter 2017

Flakstad kommune inviterer til konferanse vedrørende prosjektet "Fremtidens fiskevær" 2. og 3. mars.

Hele invitasjonen ligger vedlagt

Flakstad kommune lanserer ny hjemmeside onsdag 11. januar.