Alle lag, foreninger, borettslag, skoleklasser, barnehager, vennegjenger, unge som gamle, inviteres til dugnad for å holde Flakstad ren. Bli med på årets vårrengjøring!

Flakstad kommunestyre har drøftet denne saken med rådmannen i dagens møte.

Varsel fra NVE for lørdag 21.4.2018 melder om faregrad 4 - stor snøskredfare for varslingsområdene Lofoten/Vesterålen

Stengt på grunn av fare for ras.

Ny vurdering fredag kl. 08:00.

Gjelder fra: 19.04.18 kl. 20:00 Gjelder til: Inntil videre

LVO inviterer unge musikere til å søke om å få være solister ved deres Unge Talenter-konsert 21. oktober 2018

Trykk her for å lese hele artikkelen og invitasjonen

Flakstad kommune har i 2017 holdt budsjettet der det var avsatt 6,5 million til betaling av tidligere års merforbruk, og i tillegg fått et mindreforbruk på 3,9 millioner. Med forbehold om at revisjonen godkjenner regnskapet vil vi da være ute av Robek-lista ett år før forpliktende plan.

Det organiseres to tilbud til ungdom i Flakstad, annonsering foregår ved plakat på skolen og gjennom facebook.

Les om det to tilbudene her

Sørengas Badstue- & Helårsbadeanstalt utlyste tidligere dette året en åpen konkurranse om hovedstadens nye flytende badstu som skal ligge foran Operaen.

Av 57 innsendte forslag, er Flakstad kommunes egen arkitekt Navid Navid blant 7 finalister som i dag har presentert sitt forslag for en utnevnt jury.

Tirsdag 20/2 mottok Flakstad kommune et brev, brevet ble åpnet  og viste seg å være et ukjent pulver.