Statens strålevern vil med dette informere om at det fra 1. november kommer jodtabletter til salgs på apotekene. Myndighetene anbefaler at alle under 40 år, gravide, ammende og de med hjemmeboende barn kjøper tabletter for hjemmelagring.

Hvis du gikk glipp av informasjonsmøtet om nedgravde oljetanker «Slik går du frem» (som ble avholdt: 25.9 - Svolvær og 26.9 2018 - Leknes), kan du se presentasjonene fra kvalifiserte entreprenører: Østbø og Perpetuum her:

Nordland fylkeskommune inviterer til ungdommens fylkesting. Flakstad kan sende to representanter.

Les hele invitasjonen ved å trykke på linken. Meld din interesse til Flakstad kommune om du har lyst til å dra.

Fra og med uke 40 starter legekontoret opp med årets influensavaksine til risikogrupper. Lurer du på om du er i risikogruppen eller ønsker vaksinen, ta kontakt med din fastlege.

Nordlysobservatoriet og parkeringsplass - 1. gangs behandling