Ønsker du å bli elev ved Flakstad kulturskole til høsten? Vi utvider fristen til 30.06.2022 for de som enda ikke har fått sendt inn søknad. 

Klikk her (PDF, 77 kB)for å skrive ut søknadsskjema eller ta kontakt med servicetorget for å få utdelt skjema. 

Da er høsten her, og vi kan ønske velkommen til et nytt semester i Flakstad kulturskole. I første omgang prioriterer vi barn og ungdom ved opptak, men det er også mulig for voksne å virkeliggjøre en drøm om å lære seg et instrument. Undervisningen vil foregå som normalt med fysisk oppmøte, men vi tilbyr også nettundervisning dersom noen ønsker det. Vi forholder oss til de smittevernsreglene som gjelder til en hver tid. Det er viktig at foresatte, sammen med elevene, setter seg inn i elevinstruksen for kulturskolen. 

 

Søknadsskjemaet finner dere ved å trykke på vedlagte link. Velkommen til et lærerikt år i kulturskolen!

 

Da er høsten her, og vi kan ønske velkommen til et nytt semester i Flakstad kulturskole. I første omgang prioriterer vi barn og ungdom ved opptak, men det er også mulig for voksne å virkeliggjøre en drøm om å lære seg et instrument. Undervisningen vil foregå som normalt med fysisk oppmøte, men vi tilbyr også nettundervisning dersom noen ønsker det. Vi forholder oss til de smittevernsreglene som gjelder til en hver tid. 

Søknadsskjemaet finner dere ved å trykke på vedlagte link. Velkommen til et lærerikt år i kulturskolen!

 

Du kan nå søke plass i kulturskolen. Både gamle og nye elever må søke på nytt hvert år. Vedlagt ligger brosjyre med reglement og søkandsskjema. Ferdig utfylt skjema leveres til servicetorget. Søknadsfristen er 28. august. 

 

Lofoten og Vesterålen orkesterforening (LVO) inviterer unge instrumentalister og sangere til å søke om å få være solist ved vår Unge Talenter-konsert 21. oktober 2018

Kulturskolen har siden 80-tallet gitt et opplæringstilbud innen musikk.

I dag tilbyr vi instrumentalopplæring, kulturlek, musikkteknologi og musikkbarnehage. Vi selger også dirigenttimer til voksenkor.

Rektor ved kulturskolen er Ann Kristin Windstad og kan nås på telefon 970 37 878 og pr e-post på ann.kristin.windstad@flakstad.kommune.no