Digitale tjenester på biblioteket - Flakstad kommune

Viktig melding

Digitale tjenester på biblioteket

Visste du at med lånekort fra biblioteket får du tilgang til flere digitale tjenester? Sjekk ut alt fra gratis strømming av filmer til populære ukeblader og tegneserier. Alt du trenger er lånekort og en pinkode. 

 

 

 

 

I strømmetjenesten Filmoteket kan du låne et stort utvalg norske og internasjonale filmer for både barn og voksne. Det er enkelt å bruke Filmoteket, alt du trenger er et nasjonalt lånekort.

Det er aldri ventetid på filmer i Filmoteket. Når du låner en film er den tilgjengelig for deg i 48 timer.

Kom i gang

For å komme i gang med å låne filmer i Filmoteket går du til registreringssiden. Ha lånekortet ditt klart, siden du trenger lånekortnummer og PIN-koden din for å opprette bruker.

Har du ikke lånekort? Registrer deg her eller kontakt oss i biblioteket.

Lurer du på noe? Her kan du lese mer om Filmoteket.

 

 

 

 

 

 

Med Flipp kan du lese et stort utvalg ukeblader og magasiner på norsk, svensk og dansk. Her finner du også sudoku og puslespill.

Kom i gang

Opprette bruker:
Første gang du besøker Flipp må du være tilkoblet bibliotekets wifi. Deretter opprette en bruker med telefonnummeret ditt. 

Etter at du har opprettet bruker:
Gå til blader.flipp.no for å lese blader og magasiner.

Du kan også laste ned Flipp-appen i App Store eller Google Play for å lese på mobil eller nettbrett.

 

 

 

 

 

 

Med appen BookBites kan du låne e-bøker og lydbøker til både barn og voksne. Det er gratis å låne bøker i BookBites.

Kom i gang

Last ned appen til mobilen eller nettbrettet ditt i Google Play eller App Store. Opprett en bruker ved å følge instruksene i appen.

For å bruke BookBites trenger du et lånekort. Hvis du ikke har lånekort fra før, kan du registrere deg her eller kontakte oss i biblioteket. Hvis du bestiller et digitalt lånekort må du aktivere det hos oss før du kan begynne å låne bøker i BookBites.

Er du elev eller ansatt i grunnskole eller videregående skole? Da kan du bruke Feide til å logge inn i BookBites. Du bruker ditt vanlige brukernavn og passord for å logge inn. Du trenger ikke lånekort fra biblioteket hvis du bruker Feide som innloggingsmetode.

Trenger du hjelp til noe? Besøk supportsidene til BookBites her.