Nyhetsbrev uke 40

Nye koster på plass

Konstituerende kommunestyre

Tirsdag 1.oktober ble nytt kommunestyre konstituert med Trond Kroken som ordfører. Fullstendig oversikt over alle valg som ble gjort finnes etterhvert på:

https://flakstad.kommune.no/innsyn.aspx?response=mote&moteid=152&scripturi=/innsyn.aspx&skin=infolink&Mid1=266&

 

Årsmøte i MOT

Klikk for stort bilde Siste uka har vi hatt besøk av "MOT - sentralt" for gjennomgang av Flakstad kommunes gjennomføring av MOT programmet. Herunder gått gjennom undersøkelse fra siste års 10 klassinger.Ansvarlige for gjennomføringen av MOT programmet får masse skryt for godt arbeide. Vi er heldige som har slike dyktige ansatte.

 

Oppstart Røde kors i Flakstad

Klikk for stort bilde Onsdag den 25. september var Røde Kors på plass i Flakstad kommune for å orientere om mulighetene til frivillig innsats i hjelpekorpset. Det var samling på Møteplassen, med med påfyll for både hode og mage.

Der flyktningetjenesten hadde disket opp med både salt og søtt, stilte i underkant av 20 flakstadfjæringer opp for å høre på presentasjonen. De fleste forbinder kanskje hjelpekorpset med å hente forkomne folk ned av fjellet, men Alfred Busch fra Vestvågøy kunne fortelle om en bredt spekter av aktivitet. I Røde Kors har man alt fra besøkstjeneste til full førstehjelp å ta seg av, hvor de frivillige får både opplæring og oppfølgning. Snøfallet i fjor har gjort flere oppmerksom på hvor viktig det er at frivillige stepper inn når det skjer hendelser. Her er det nå mulighet til å bli med i et organisert opplegg for å være både en hjelper og et medmenneske. Som frivillig i Røde Kors kan man i stå både som en samtalepartner etter en hendelse, gjennom å bistå med førstehjelp eller å guide folk som har gått seg bort.

Frivillige må være over 18 år, men det er ingen krav til fysisk form eller øvre aldersgrense. Dersom du kunne tenke deg å være frivillig for Røde Kors, er det fortsatt mulighet.

Ta kontakt med Alfred Busch på epost alfred.busch@rodekors.org eller mobil 924 21 384.

Klikk for stort bilde

 Det ble signert avtale mellom Flakstad kommune og Vestvågøy røde kors.

 

 

 

Prosjektering av G/S Jusnes - Ramberg

I forbindelse med prosjektering av gang- og sykkelvei på Ramberg vil representanter fra Sweco gjøre innmålinger langs trasè. Det vil i forbindelse med dette bli nødvendig for Sweco å gå i hager til eiendommene langs veien. Vi håper at dette skal gå greit for folk langs veien. Planen er at de starter dette arbeidet tirsdag 8.oktober.

Ildsjelprisen 2019

Hvem mener DU fortjener denne?

Meldingsfrist 1.november.

https://flakstad.kommune.no/aktuelt/ildsjelprisen-2019.39441.aspx

 

Årets TV aksjon - vil du være bøssebærer?

https://blimed.no/

Vi trenger bøssebærere i Flakstad til Tv-aksjonen 20. oktober.

De kan registrere seg på https://blimed.no/boessebaerer/ eller sende mail til postmottak@flakstad.kommune.no

 

Flakstad i farta i Qatar

 

Klikk for stort bilde 3 stk 25% Flakstadfjæringer løper for medalje i VM i friidrett i Qatar

Vi heier på "våre gutter" :)